![حلوا زرده،طرز تهیه حلوا زرده حلوا زرده همدانی,نحوه پخت حلوا زرده](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8add984d988d8a7-d8b2d8b1d8afd987-d987d985d8afd8a7d986db8cd88c-db8cdaa9-d8add984d988d8a7-d985d982d988db8c_631a9ce215fe4.jpeg)
حلوای زرده مخصوص همدان است و چون با زرده تخم مرغ درست می شود برای افطار ماه مبارک رمضان یک حلوای مقوی درست می کند. همدانی ها حلوای زرده را به عنوان دسر و سوغات درست می کنند. که با زرده تخم مرغ تهیه می شود به آن حلوای زرده می گویند. حلوای زرد شبیه فرنی است، اما کمی سفت تر از فرنی است و رنگ آن زرد مایل به نارنجی است. در سفره افطار همدانی حتما می توانید یک کاسه حلوای زرده پیدا کنید
مواد لازم برای تهیه حلوای زرده برای 4 نفر: زرده تخم مرغ 10 عدد، شکر آسیاب شده، گلاب نصف لیوان، کره آب شده یک چهارم لیوان، 3 قاشق غذاخوری زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه حلوا زرده همدانی: زرده ها را خوب مخلوط کنید و شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ و کمی پف کند. کره را در تابه گرم کنید. زرده ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید.بعد از سفت شدن مواد گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط خود اضافه کرده و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه جوشیدن روی حرارت ملایم آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.روی حلوای زرد را می توانید با خلال پسته، بادام و دارچین تزئین کنید.