طرز تهیه کیک کرامبل سیب

نحوه درست کردن کیک کرامبل سیب,مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل سیب طرز تهیه کرامبل سیب

مواد لازم برای کرامبل سیب: آرد 2 پیمانه نان فرانسوی، 3 عدد تخم مرغ، 100 گرم کره، 2 قاشق غذاخوری روغن مایع، 2/3 پیمانه ماست شیرین، شکر، 1 پیمانه زعفران، 3 عدد تخم مرغ، بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری، مواد لازم برای تهیه کرامبل: سیب، پوست کنده و خلال شده 2 عدد بیسکویت ساقه طلایی 1 بسته پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری نسکافه ای 1 قاشق غذاخوری کره 50 گرم طرز تهیه کرامبل: ابتدا کلوچه ها را پودر کرده و با بقیه مواد خشک مخلوط می کنیم سپس کره ای که به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم و با نوک انگشت مواد را خرد می کنیم یا در مخلوط کن می ریزیم. سیب ها را برش بزنید و رزرو کنید طرز تهیه کرامبل سیب: ابتدا شکر را در دمای محیط به مدت 5-6 دقیقه مخلوط کنید سپس روغن مایع را اضافه کنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید سپس ماست و ماست را اضافه کنید. دوباره آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مایع کیک اضافه کنید.داخل قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید و نیمی از مواد کیک را بریزید سپس سیب های خلال شده را داخل شکر بریزید و سپس روی مواد کیک قرار دهید و مواد کرامبل را داخل قالب بریزید. سیب و نرمبقیه مایع کیک را روی مواد کرامبل بمالید و بقیه مایع کیک را روی مایع کیک بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 45 دقیقه بگذارید. توجه: مواد این کیک نسبت به مواد کیک سفت است. کیک مواد کیک های دیگر و لایه رویی مواد کیک را با حوصله پهن کنید تا همه قسمت های کیک یکسان شود. ماست باید پر چرب، بدون آب و شیرین باشد.* پودر نسکافه را می توان جدا کرد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای گوجه فرنگی مینیاتوری یا گیلاسی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …